Martin Rossens vanskelige opvækst på Als

Rossen

Med en opvækst under vanskelige kår i et almennyttigt boligbyggeri i Nordborg på Als med en enlig mor og en vanskelig stedfar, som Altinget har skrevet i et portræt, er Martin Rossen vokset op i skyggen af Danfoss og Clausen-familien.

Tidligere gruppeformand Henrik Sass Larsen, der også en tid var en hård nyser, har ligeledes haft en problematisk opvækst – ikke på Als, men på den Københavnske Vestegn, har om den fraskilte Rossen sagt, at ”Vi er vokset op langt fra hinanden, men i den samme arbejderklassebaggrund. Der kan man opleve, at voksne ikke er særlig søde, og det har han også taget med sig. Det gør, at Martin gerne vil have tryghed og ro om sin person, og hvis folk leverer det modsatte – intriger – så bliver han ked af det. Sådan oplever jeg ham”, sagde den daværende gruppeformand.

Spørgsmålet er nu, om vi skal igennem det samme traumatiske – ja nærmest tårevædede – forløb, vi oplevede med Sass Larsen? Det viste sig jo ikke at være Tommy Kamp, Suzuki-Torben og rockerne, der plagede Sass Larsen, men dæmoner fra barndommen.

Frekventerer Sass og Rossen den samme terapeut, og er det Rossens professionelle behandler, der har rådet ham til at finde et andet arbejde?

Spørgsmålet er hvor længe Rossen kan undgå at stille op til et interview, hvor han kan få lejlighed til at forklare sig nærmere.

I mellemtiden bør vi ikke glemme hvordan Rossen på det groveste har misbrugt sin position i Socialdemokratiet og sin stilling i Statsministeriet til at orkestrere nederdrægtige kampagner mod politiske modstandere og afvigere i partiet. At han til slut ikke selv kunne stå for presset i den spin-verden, han selv havde skabt, er det virkeligt bemærkelsesværdige.

https://sorenskafte.com/2020/02/29/nar-politik-bliver-nederdraegtig/

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s