Konservativ rådgivning

Søren Pape Poulsen nyt

Mens vi har kunnet læse detaljerede og gennemgående positive beretninger om Mette Frederiksen, Løkke Rasmussens og Jakob Ellemanns rådgivere, er der påfaldende stille om Søren Pape Poulsens rådgivere.

Senest har Søren Pape i et interview med TV Midtvest oplyst, at der ingen rådgivere var inde over hans beslutning om at lade sig skille fra eksmanden.

De blev faktisk først orienterede, efter partiformanden havde offentliggjort skilsmissen på de sociale medier. Søren Pape mener faktisk i det hele taget ikke, at det er en rådgivers bord at blande sig i den slags, siger han nu.

Ingen havde i virkeligheden troet på, at Søren Pape Poulsen helt alene kunne køre Det Konservative Folkeparti i sænk. Men hvem er Pape Poulsens rådgivere?

Selvom partiets medlemmer i den nuværende katastrofale situation har forståelse for, at Søren Pape Poulsen har brug for en tænkepause for nærmere at overveje fremtiden i Det Konservative Folkeparti, er der samtidig stor interesse for hvem, der lokkede partiet ud i en fuldkommen håbløs valgkampagne., der har bevirket at partiet opnår hele 4,3 i den sidste meningsmåling inden jul.

Mens Søren Pape Poulsen i ugepressen forsøger at reparere på sit politiske og personlige eftermæle, kunne Det Konservative Folkepartis medlemmer måske forvente, at partiets ledelse indstillede den strøm af opfordringer til at købe merchandise og støtte Pape-Power kampagnen, og i stedet redeligt informerede partiets trofaste medlemmer om hvad der skal ske?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s