Advarsel mod David Trads

Trads m txt

David Trads har netop udgivet en ny bog – ”På jagt efter Amerikas sjæl”. Berlingske Tidende har læst og anmeldt bogen og advarer mod at læse den: ”Man bliver dummere af at læse David Trads’ nye bog”.

David Trads er en dansk journalist, forfatter og politiker. Fra 2002 til 2004 var han chefredaktør på Information og fra 2006 til 2008 chefredaktør på Nyhedsavisen. Trads voksede op i Suldrup i Himmerland og gik på Suldrup Skole. Trads var udvekslingsstudent i USA i Michigan i 1984-1985. Siden har han ført sig frem som USA-ekspert. I øvrigt sammen med venstremanden Mads Fuglede, der heller ikke har forstand på det han taler om.

David Trads har selv fortalt, at når man mener noget, synes i bedste fald ti procent om det. Resten synes, man er en idiot. Han har efter amerikansk forbillede forvandlet sig fra almindelig journalist til en meningsdanner, der konstant er på jagt efter noget at mene.

David Trads er på den måde blevet Danmarks mest desperate debattør. Han er så bange for at blive glemt, at han hver eneste dag mener noget om mindst ti forskellige ting. Det er naturligvis umuligt at gøre begavet, allermest når man er Trads.

Men David Trads er ligeglad og det er Politikens Forlag åbenbart også! Trads gentager bare sine synspunkter i en uendelighed: Socialdemokraterne er geniale, Boris Johnson og Donald Trump er farlige klovne og det republikanske parti i USA er arnested for farlige og udemokratiske tendenser.

I 2004 forsøgte David Trads sig som socialdemokratisk folketingskandidat i Skanderborgkredsen, men måtte se sig slået af Kirsten Brosbøl.

Ved Folketingsvalget den 5. juni 2019 var David Trads var opstillet i Egedal kredsens – der dækker Egedal og Furesø kommuner. En række socialdemokrater, herunder de to eksministre Poul Nielson og Helle Degn, gav offentligt udtryk for utilfredshed med David Trads som folketingskandidat. Trads opnåede i Nordsjællands Storkreds i alt 2.779 personlige stemmer, og han kom ikke ind i Folketinget. De undervurderede danske vælgere vrager trods alt hårdkogte, selvglade og ekshibitionistiske kandidater.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s