Damsgaard, Cordua & Korsholm

Damsgaard, Cordua, Korsholm

Alle der har behov for at bruge fantasien til at flygte fra hverdagens kedsomhed og uforstående kolleger, fra gasregninger, prisstigninger og et kedeligt arbejde, bør overveje at dykke ned i Benny Damsgaards, Jarl Corduas og Frank Korsholms politiske analyser.

De er alle tre opportunister med en veludviklet evne for at identificere det ledige standpunkt. I modsætning til hovedparten af de venstreorienterede aktører i Medie-Danmark, lader de forstå, at deres borgerlige udgangspunkt betyder, at deres primitive kritik af Venstre, Konservative, Nye Borgerlige og Liberal Alliance, må tillægges særlig betydning.

Sandheden er, at de alle tre er uforlignelige opportunister, der serverer hvad deres følgere vil have!

Benny

Den selvstændige public affairs- og kommunikationsrådgiver og forhenværende pressechef for Det Konservative Folkeparti, Benny Damsgaard, lever af at markedsføre sine traumatiske erfaringer som pressechef for de konservative, der ved Folketingsvalget i 2015 nærmede sig spærregrænsen med 3,4 pct. af stemmerne.

Damsgaard fremstår ofte som Tintin-seriens professor Tournesol, der er så optaget af sine geniale ideer, at han ofte glemmer tid og sted. Tournesol er yderligere karakteriseret ved at være særdeles tunghør og svarer derfor oftest helt hen i vejret. Endelig er han til tider temmelig hidsig.

Jarl

Jarl Cordua er med sit rigide borgerligt-liberale-venstre-udgangspunkt ret sent slået igennem som politisk kommentator med egen klumme på Berlingske Tidende.

Cordua skriver om politik med en kritisk vinkel på venstre, men hans egentlige interesse er krudt, kugler, kanoner, preussisk krigsførelse og Anden Verdenskrig. Det er over 75 år siden, Danmark blev befriet 5. maj 1945, men Corduas interesse er lige så usvækket som 8-årige drenges fascination af Nerfguns, og han har siden 2015 udlevet sin krigslidenskab i radioprogrammer og podcasts under overskriften ”Hitlers Æselører”. Cordua har som Tintin-seriens kaptajn Haddock et iltert temperament, og folk, der formaster sig til kritik på de sociale medier, bliver uden videre blokeret.

Frank

Frank Korsholm fra Ikast er politisk kommentator og politisk redaktør på internetmediet POV International. Han har tidligere været sekretariats- og pressechef i Det Konservative Folkeparti, ansat i AutoBranchen Danmark og i Håndværksrådet. I en periode arbejdet for dagbladet Børsen og ydet politisk rådgivning til Sundhedsministeriet og Erhvervsministeriet.

Frank Korsholm har gjort sig interessant ved som tidligere konservativ pressechef at have påtaget sig rollen som forsvarer for den socialdemokratiske regering. Uanset hvilke anklager der rejses mod Mette Frederiksen og andre ministre, står Korsholm som Komiske Ali klar med en analyse, der konkluderer, at der ikke er noget at komme efter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s