Partiloyalitet

Sass Rossen

I Kristeligt Dagblad beskriver politisk redaktør Henrik Hoffmann-Hansen forholdet mellem Kristendemokraterne og deres enlige repræsentant i Folketinget, Jens Rohde. Blandt de belastende forhold nævnes, at Jens Rohde ved kommunalvalget fortalte offentligt, at han lokalt i Viborg havde stemt på sin kone, Katrine Fusager Rohde fra Venstre. Det er vel ikke værre end så mange andre steder. F.eks. er det almindeligt kendt, at Uffe Ellemann-Jensen ved kommunalvalg i Gentofte altid stemte på den daværende konservative spidskandidat, borgmester Hans Toft.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s