Konservativ Ungdom og andre EU-skeptikere siger NEJ

Faner soldaterforening

Når Stine Bosse, radikale, folkesocialister, Lykketoft, Dansk Metal og repræsentanter for våbenindustrien med skinnende øjne, patos og stakåndet opstemthed pludselig hylder ”en tung forsvarspolitisk akse mellem Frankrig og Tyskland”, og når politikerne skifter holdning nærmest fra det ene minut til det andet er det en såre naturlig reaktion at holde fast i det man har.

Når JA-partierne samtidig gentager deres strategi fra foregående afstemninger vedr. EU, hvor man fuldstændigt forplumrer budskabet, nærer det den skepsis, der bunder i en normal og sund portion mistro hos danskerne.

Bare det, at man ikke ville nævne ordet “forbehold” eller “EU” i teksten på stemmesedlen, er jo kun med til at bestyrke skeptikerne i opfattelsen af urent trav. Nærmest barokt bliver det, når JA-siden skal argumentere for, hvorfor teksten var udformet som den var. Ikke en gang det formåede de sammensvorne at forklare, med enslydende udlægninger.

Den 1. juni 2022 vil det igen vise sig, at et flertal af danskere af let forståelige grunde er betænkelige ved risikoen for at indgå i et sikkerhedspolitisk samarbejde uden forsvarsforbehold i et EU, som har selvstændige politiske agendaer dikteret af medlemslande som Frankrig med stormagtsdrømme og langt mere indflydelse end os.

https://nordschleswiger.dk/de/meinung-leserbriefe/hvad-skal-vi-stemme-om-1-juni

2 thoughts on “Konservativ Ungdom og andre EU-skeptikere siger NEJ

  1. Slap nu af Søren Skafte, inden du maler dig selv op i et hjørne, som selv du ikke kan komme ud af. Du leverede selv for få dage siden en kæde af gode argumenter FOR at ophæve forsvarsforbeholdet. DET kan selv den mest eksalterede tekst fra dig ikke tildække. 🙂

    Like

  2. Jeg har bestemt ikke argumenteret for at ophæve forsvarsforbeholdet, som har tjent os godt i 30 år. JA-siden skylder os stadig en forklaring og begrundelse for hvad vi kan opnå ved at ophæve forbeholdet og hvad vi afskæres fra ved at opretholde det.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s