Er der grund til bekymring? Jeg tror det!

Mette F som punker

Den enerådende socialdemokratiske regering udrydder uden hjemmel alle mink, annoncerer med alvor og patos ikke eksisterende forsvarsaftaler med USA, sender ubrugelige respiratorer til Italien og nægter Ukraine det krigsmateriel de mangler, fordi vi enten selv skal bruge det, eller også er det kassabelt. Nu skal vi så pludselig uden skygge af redelig argumentation ophæve et forsvarsforbehold i EU, der med bred folkelig opbakning har gjort god gavn i 30 år. Samtidig forekommer der at være en behandlingskrævende tilstand i landets øverste administrative ledelse.

Hvordan mon Mette Frederiksen egentlig selv synes, det går?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s