Valgflæsk ad libitum

Kollerup2 rød

Erhvervsminister Simon Kollerup har fredag den 12. november 2021 tæt på kommunalvalget den 16. november præsenteret en ny model, der stiller en statsgaranti på den yderste del af et boliglån i boliger, som har en kvadratmeterpris på under 8000 kroner, og som ligger i landdistrikterne med et postnummer, hvor den gennemsnitlige kvadratmeterpris er under 8000 kroner. Garantien skal falde på den del af lånet, der ligger mellem 60 og 90 procent af ejerboligens værdi.

Partiet Venstre har som modsvar foreslået, at der årligt afsætter 50 millioner kroner til at give førstegangskøbere i landdistrikterne en økonomisk håndsrækning i form af en skatterabat for udgifter til eksempelvis advokat, byggesagkyndig og måske en køberrådgiver.

Der er dog en betingelse for skatterabatten at boligen højst må koste en million kroner.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s