Hjælpsomhed i guldbryllupsalderen

79-årig skønhedssalon
A devoted 79-year-old husband (pictured) visited a beauty school to get lessons in hair and make up to help his “beautiful” wife who can no longer get ready by herself. See SWNS story SWOCmakeup; This devoted husband walked into a beauty school to ask for hair and makeup lessons – as his wife can no longer get ready by herself. The 79-year-old gentleman walked in to the college and told director Carrie Hannah that he wanted to learn how to use the curling wand. His wife’s vision was failing and she keeps burning herself as a result, so wanted to enquire about lessons at Delmar College of Hair and Esthetics in Alberta, Canada.

Nyhedsbureauet SWNS kunne i sidste uge berette en rørende historie om et ældre canadisk ægtepar, hvor hustruens syn svigtede. Den 79-årige ægtemand søgte professionel hjælp til at lære hvordan han kunne hjælpe hende med at ordne hår og makeup.

Han opsøgte beauty-skolen Delmar College of Hair and Esthetics i Alberta i Canada, og‎ bad om hår- og makeup-lektioner for at hjælpe sin kone, som han havde været gift med i 50 år. Manden, der bad om at forblive anonym, fortalte skønhedsskolens personale, at hans kone, der altid havde lagt vægt på sit udseende, var ved at miste sit syn og derfor kom til at brænde sig selv med krøllejernet, ligesom hun også havde problemer med at lægge makeup.

I løbet af en times tid underviste en af skolens studerende ham i den rette brug af et krøllejern, og hvordan man anvender mascara.

Skolens leder, Carrie Hannah, fortalte SWNS, at manden hele tiden trak et billede af konen frem fra tegnebogen og fortalte om hendes forskellige talenter. På skolen syntes de, det var “meget modigt” af ham at komme ind og bede om hjælp, og de var alle “rørte over hans hengivenhed”.

Manden vendte efterfølgende tilbage til skolen sammen med sin kone for at takke alle, og Carrie Hannah sagde, at “They both also are impressed with his new professional skills and her hair is looking great!”

3 thoughts on “Hjælpsomhed i guldbryllupsalderen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s