Betaler DJØF folk for ikke at lave noget?

Sigges børn

Sigge Winther Nielsen har skrevet en bog: ”Entreprenørstaten – Hvorfor vælgernes ønsker forsvinder op i den blå luft – og hvordan vi fikser det”.

I bogen postulerer den gode Sigge for, at en vej ud af det morads som konkurrencestaten ikke har svar på, er opbygningen af en entreprenørstat. Det er ifølge Sigge en stat, som begejstrer ved at udvælge få månelandingsprojekter, som er så store og svære, at vi kun løser dem på tværs af offentlig, privat og civilsamfund. Entreprenørstaten åbner sig altså mod omverdenen og giver sig tid til at lege, udvikle, teste og skalere i et langt sejt træk for at bringe troen på politik tilbage.

Siden Sigge Winther Nielsen forlod DR og Deadline er han på rekordtid avanceret til vicedirektør i fagforeningen DJØF, hvor han har ansvar for økonomi og investeringer. Derudover ansvarlig for politik, presse, udvikling og medieforretningen (herunder djøf-bladet).

Da Sigge er samtidig familiefar med 2 små børn, er det indlysende, at når Sigge har tid til at skrive bøger og varetage bestyrelsesarbejde, er det fordi han ikke har nok at lave i sin velbetalte DJØF-stilling. Derved adskiller han sig ikke fra de fleste andre i DJØF-sekretariatet, men det gør det ikke mindre forargeligt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s