Bill og Melinda Gates skal skilles

Bill & Melinda

Den sensationelle nyhed blev offentliggjort med en fælles erklæring på Twitter, hvor de to forklarer, at de vil afslutte deres ægteskab efter 27 år.

Det kom som et lyn fra en klar himmel, at et af de rigeste par i verden, der også er forbundet af et langt samarbejde om filantropi og Bill & Melinda Gates Foundation, skulle skilles.

Parret oplyser, at beslutningen er taget efter lange og svære overvejelser, og Bill og Melinda på henholdsvis 65 og 56 år, vil fortsat arbejde sammen.

Nyheden kommer kun et år efter, at grundlæggeren af Amazon, Jeff Bezos blev skilt fra MacKenzie Scott på grund af Bezos forhold til en anden kvinde.

Man ved ikke meget om Gates privatliv. Bill Gates trak sig tilbage fra Microsoft-bestyrelsen sidste år, og han har dedikeret næsten al sin tid til Bill & Melinda Gates Foundation.

Parret mødtes hos Microsoft, hvor Melinda havde rollen som marketingchef. Gates-familiens formue er enorm. Bill Gates har en formue på 133 milliarder dollars og hans kone har 70 milliarder dollars. Dertil kommer aktier i Microsoft. Bill og Melinda Gates-fonden har aktiver til en værdi af over 50 milliarder dollars.

Det var øjensynligt Melinda Gates, der indgav skilsmissepapirerne med an modningen om opløsning af ægteskabet pr. 22. april 2021. Der eksisterer tilsyneladende ikke en ægteskabskontrakt, og Melinda har efter det oplyste ikke fremsat økonomiske krav mod sin ægtefælle.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s