Impotensfremkaldende medicin til utro kinesiske ægtemænd

Utroskab

‎I Italien hvor stort set alle fødevarer og ingredienser tillægges afrodisiske egenskaber (herunder mandler, artiskokker, rucola, asparges, basilikum, selleri, chokolade, kaffe, figner, honning, olivenolie, østers, trøfler m.fl.) er det almindeligt kendt, at italienske husmødre bruger pepperoncino, hvis der skal sættes lidt liv i det ægteskabelige samliv.

I Kina går man ikke overraskende mere drastisk til værks. Global Times ‎kan den 26. april 2021 berette, at for at forhindre deres partnere i at bedrage dem, har nogle kinesiske hustruer i hemmeligt givet deres mænd impotensfremkaldende medicin.

Der har angiveligt på kinesiske sociale medier cirkuleret beretninger om kvinder, der har givet deres mænd‎ diethylstilbestrol, DES, et syntetisk østrogenpræparat, som de købte på nettet og uden deres ægtemænds vidende blandede i mad og drikkevarer.

Ifølge en artikel på WeChat er en kvinde citeret for at sige, at ‎”medicinen begyndte at virke blot to uger efter, at jeg begyndte at give den til min ‎mand. Nu bliver han mere hjemme og opfører sig godt”.

‎Global Times journalister har forgæves søgt efter medicinen på populære e-handelsplatforme, men efter medieomtalen er medicinen blev taget af online-butikkernes hylder.‎ ‎

‎Ifølge Xiaoxiang Morning Herald sælger nogle butikker imidlertid stadig hemmeligt medicinen i form af hvidt pulver, som er lugtfrit og øjeblikkeligt opløseligt i ‎‎vand.

‎Ekspedienten hævdede, at det normalt tager 15 dage før det virker, og evnen til at opnå erektion skulle normalt vende tilbage 21 dage efter indtagelsen ophører.

I 1970’erne blev man opmærksom på at DES havde en række uhensigtsmæssige, herunder kræftfremkaldende effekter, og brugen af stoffet er stort set ophørt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s