Jeppe Bruus Christensen

Jeppe Bruus Christensen

Hvis der måtte være enkelte, der føler medlidenhed med Jeppe Bruus, når han som Komiske Ali skal forsvare regeringens håbløse sager, bør man tænke på, at i perioden 2016-2018 arbejdede Jeppe som kommunikationschef for SKAT, og efter etableringen af de nye styrelser blev han kommunikationschef for Skattestyrelsen. Som talsmand for skattevæsenet havde han overhovedet ingen problemer med gang på gang at bortforklare det totale sammenbrud i det danske skattesystem.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s