Hvad vil USA under Biden?

Atlantsammenslutningen

Atlantsammenslutningen har den 20. januar 2021 udgivet publikationen “Præsident Joe Bidens udenrigspolitik”.

Gå til kilderne!

Spørgsmålet er om interessenter i amerikansk udenrigspolitik ikke ville have større udbytte af at følge de høringer af Bidens designerede sikkerheds- og udenrigspolitiske rådgivere, som det amerikanske Senat indledte tirsdag den 19. januar 2021.

Senatshøringer

Ikke mindst høringen af Bidens designerede udenrigsminister, Antony J. Blinken, var interessant. Man må forstå, at Biden-administrationen i væsentligt omfang vil videreføre Trumps kritiske Kina-politik, Mellemøst-politikken i forhold til den amerikanske ambassade i Israel og i forhold til fredsprocessen mellem Israel og de arabiske naboer, samt politikken i forhold til Iran.

Høringerne dækkes intenst af amerikanske medier. Se her:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s