Indblik.net – nu med gamle nyheder uden blinde vinkler!

Temperaturen i Romerriget

Indblik.net bragte den 20. oktober 2020 som en ”nyhed uden blinde vinkler”, at ”Temperaturen i Romerriget 2 grader højere end i dag”. Ifølge ”ny forskning” skulle det være påvist, at den romerske fremgang fandt sted, mens temperaturerne var høje. Da de faldt, faldt også riget sammen.

Mediet videnskab.dk beskrev allerede den 17. januar 2011 hvordan ”Romerrigets fald hang sammen med ustabilt klima”. Kilden var: 2500 Years of European Climate Variability and Human Susceptibility, Science januar 2011 DOI: 10.1126/science.1197175 (kun abstract).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s