Corona får folk i USA til at bevæbne sig

Guns corona

Fra USA kan Los Angeles Times rapportere, at corona-virussen har fået folk til at bestorme udsalgssteder for våben, spiritus og marihuana.

Ifølge avisen har mange i Californien reageret på coronavirussen ved at efterspørger håndvåben. Ifølge LA Times var der allerede lørdag den 14. marts en lang kø foran Martin B. Retting Gun Shop i Culver City. Mange ventede tålmodigt i o til 5 timer på deres mulighed for at købe en pistol.

En læge, der ville købe en pistol i butikken, sagde: ”Jeg vil købe en pistol, jeg tror, ​​de kalder det en Glock, men jeg er ikke sikker. Jeg har et hus og en familie, og de har brug for beskyttelse, hvis tingene bliver værre. Min bekymring er at de civile systemer og ordensmagten bryder sammen. ”

En anden kunde, 39-årige John Grove, sagde til avisen: ”Politikere og anti-våbenorganisationerne har fortalt os i længere tid, at vi ikke har brug for pistoler. Men lige nu er mange mennesker virkelig bange, og de kan tage den beslutning selv. ”

I Californien er der krav om en omfattende baggrundskontrol, registreringskrav og en 10-dages ventetid før et våbenkøb kan gennemføres. Så de, der lørdag nået frem til disken i Martin B. Retting Gun Shop, bliver nødt til at vente i en uge på at tage et skydevåben i besiddelse.

Ejeren af ​​Laguna Guns & Accessories i Elk Grove, Californien, fortalte LA Times, at han ikke har set pistoler sælge i dette tempo siden lige efter skoleskyderiet i Sandy Hook i 2012.

Salget af marihuana og spiritus er ifølge LA Times også stigende som følge af corona-virussen.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s