Ny direktør for udenrigspolitik

Lisbet Zilmer Johns

I al ubemærkethed er direktøren for den skandaløse Styrelse for Forsyningssikkerhed, Lisbet Zilmer-Johns, blevet fritaget for ansvaret for de groteske lagre af værnemidler m.v., der nu skal køres til forbrænding. Vi taler om fejldisponeringer for mange mia. kr. da styrelsen blev grebet af panik, da det viste sig, at det danske sundhedsvæsen ved begyndelsen af Pandemien var underforsynet med værnemidler og meget andet.

Udenrigsministeriet har netop forud for det danske EU-formandskab i 2025 oplyst, at med ”den nye direktør for udenrigspolitik, Lisbet Zilmer-Johns, som i øjeblikket er direktør for Styrelsen for Forsyningssikkerhed, skal formandskabet sikres en flyvende start og en heldig afslutning midt i en af de største sikkerhedspolitiske kriser i Europa med krigen i Ukraine”.

Bag sig efterlader Lisbet Zilmer-Johns bjerge af skatteyderbetalte værnemidler som monument over den håbløse inkompetence, der i hendes tid har præget Styrelsen for Forsyningssikkerhed.

https://www.berlingske.dk/samfund/indkoebt-for-milliarder-nu-skal-vaernemidler-kasseres

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s