Mette Frederiksen har mistet opbakningen fra Politiken

JP Politiken

Ifølge dagbladet POLITIKEN er statsminister Mette Frederiksen ikke et ordentligt menneske. Set fra salonerne på Rådhuspladsen i København er Fredriksen provinsiel, dårligt uddannet, uopdragen og med proletarmanerer, der ikke er en statsminister værdig. Frederiksens utrættelige forsøg på at fremstå handlingsorienteret og beslutsom samtidig med at hun fralægger sig ethvert ansvar for fejl, overgreb og ulovligheder, er tydelige tegn på, at hun mangler det udsyn, storsind og den generøsitet, som den københavnske kulturradikale elite abonnerer på.

Frederiksens ledelsesstil – ”Management by Fear” og ”Tillid er godt, men kontrol er bedre” – får ikke høje karakterer på POLITIKEN, der ikke undrer sig over, at partikammerater kalder hende ”skrigeskinken”.

På POLITIKKEN er man ved at brække sig over Frederiksens store sko, frisure og kiksede påklædning, hendes omgang med Barbara Bertelsen og hendes pinlige optræden på de sociale medier med vinduespudsning, makrel- og leverpostejmadder.

Spørgsmålet er om POLITIKEN igen vil støtte de radikale efter i en årrække at have haft prædikatet: ”Danmarks bedste socialdemokratiske avis!”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s