Livet på TV2

TV2 Chefer sex

I 2016 havde den populære tv-vært og journalist, Cecilie Beck, sex med en fotograf-elev i forbindelse med en arbejdsrejse. Det kunne Ekstra Bladet afsløre forleden, og siden er TV 2-værten blevet mødt af både kritik og støtte, mens Ekstra Bladets chefredaktør, Henrik Qvortrup, har forsvaret Ekstra Bladets afsløring, der ifølge kritikere har kompromitteret hele MeToo-sagen.

Hvor balladen om den bizarre arbejdspladskultur på TV2 oprindeligt alene drejede sig om enkelte profilerede studieværters kritisable omgang med kvindelige kolleger, har det nu vist sig at den seksualiserede kultur ingenlunde var begrænset til nyhedsafdelingen.

Nu er også topledere på TV2 anklaget for sexkrænkelser.

Dagbladet Information bringer mandag den 20. december 2021 en artikel om en sexistisk kultur og uønsket seksuel opmærksomhed fra en tidligere leder i TV 2’s kommercielle afdeling gennem en årrække. Information har talt med 13 kvinder og bringer beretninger fra fem tidligere medarbejdere, der strækker sig over en periode på cirka ti år.

”Den leder, som omtales i Information, er ikke længere ansat på TV 2. Den nuværende ledelse af kommerciel afdeling arbejder målrettet på en sund kultur med psykologisk tryghed” siger administrerende direktør for TV2, Anne Engdal Stig Christensen.

Den ikke navngivne direktør i Informations artikel er Flemming Rasmussen, der stoppede brat som viceadministrerende direktør på TV2 den 11. august 2021. Flemming Rasmussen havde været ansat på TV 2 siden maj 2000, blandt andet som salgsdirektør, kommerciel direktør og siden september 2019 som viceadministrerende direktør.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s