Barbara Bertelsen, Departementschef i Statsministeriet (men hvor længe?)

Schlüter og Christophersen

Beretningerne om Mette Frederiksen og Barbara Bertelsen bringer mindelser fra Firkløverregeringens første år; Internt i Venstres folketingsgruppe havde partiformanden, finansminister Henning Christophersen, problemer med at styre de som Mette og Barbara ligeledes udadreagerende kvindelige medlemmer: Birthe Rønn Hornbech, Elsebeth Kock-Petersen og Britta Schall Holberg. Christophersen og statsminister Poul Schlüter kunne slet ikke – og ville heller ikke – i en sluttet kreds under aftenspisninger i Statsministeriet skjule deres gysen ved den blotte tanke om at være ”en lille dreng i et hjem med sådanne ældre søstre”.

https://www.altinget.dk/artikel/total-fej-kujon-her-er-de-nye-smser-fra-barbara-bertelsen-og-hvorfor-de-er-vaesentlige

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s