Mens vi venter på revolutionen!

Lykketoft 1

Mogens Lykketoft anklager i Berlingske Søren Pape Poulsen og Det Konservative Folkeparti for med et ”asocialt” finanslovsudspil at appellere til de ”velhavendes grådighed”.

Det var andre toner, der lød i 1990’erne, hvor Lykketoft argumenterede for de dynamiske effekter af store skattelettelser, og han stod for afskaffelsen af formueskatten sammen med de Konservative i 1995.

Alt det er glemt. Fra sit bjerg af millionindtægter fra Folke-, Folketings- og ministerpensioner, indtægter fra bøger, kronikker, foredrag og TV-optræden samt vellønnede ben som formandsposten i Energinet, der kaster 400.000 kr. af sig om året, belærer han os alle ud fra hans tidlige ungdoms revolutionære visdom.

Er det udspekuleret drilleri af Socialdemokratiet, når Berlingske uge efter uge stiller spalteplads til rådighed for millionæren Mogens Lykketoft, der trods sin alder fremturer med gamle stalinistiske synspunkter, som moderne socialdemokrater ellers for længst har forladt?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s