Mette Boye til WWF

Mette Boye

Mette Boye, der er nået til skelsår og alder (47), melder glædestrålende, at hun har fået nyt job. Hun skal være sektionsleder hos WWF for arbejdet med det “fodaftryk” vores forbrug og produktion sætter i verden – for eksempel i form af afskovning.

Mette Boye har haft sit eget rådgivningsbureau – BOYE Rådgivning – der har bedrevet organisationspsykologisk ledelsesrådgivning. Samtidig har Mette Boye varetaget hvervene som næstformand for bestyrelsen for IMR, Institut for menneskerettigheder, og ekstern lektor ved Institut for Samfundsvidenskab og Erhverv på RUC, Roskilde Universitets Center.

Karrieren

Under uddannelsen til scient.pol. læste Mette Boye miljøstudier i Canada.

Efter at have afsluttet studierne på Københavns Universitet i 2001 førte interessen i miljøpolitik hende til Det Økologiske Råd, hvor hun var med til at sætte diskussionen om en ny kemikaliepolitik i EU (senere REACH) på dagsordenen.

Fra 2002 arbejdede hun hos Forbrugerrådet Tænk med at forsvare og forbedre forbrugernes rettigheder og vilkår. De sidste otte år med titel af henholdsvis afdelings – og udviklingschef.

Fra den 1. december 2015 har Mette Boye i en periode været sekretariatsleder i Dansk Initiativ for Etisk Handel (DIEH) inden hun startede rådgivningsbureauet – BOYE Rådgivning.

Kom i Folketinget

Mette Boye har været i Folketinget for SF. Ved valget i 2011 opnåede hun stemmer nok til at blive valgt som suppleant, og det betød, at hun vikarierede i Folketinget for dav. SF-miljøminister Ida Auken, da denne var på barselsorlov i foråret 2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s