Matador-logik for høns

Birgitte Erhardtsen

Oplysningen om, at pels- og modeforretningen Birger Christensen opgiver pelsværket, lukker butikken og fremover kun vil sælge mode til andre butikker og fra egen webshop, er anledningen til, at Berlingskes tante Møhge, Birgitte Erhardtsen, får lejlighed til at lufte endnu én af hendes bizarre business analyser.

Desværre er Birgitte Erhardtsens begrænsede viden om forretningslivet åbenbart baseret på Matador. Birger Christensen sammenlignes derfor med manufakturhandler Arnesen, og nedturen forklares ved at forretningstalentet er betinget af en særlig blodtype, der over generationer udvandes og fordufter.

https://www.berlingske.dk/kommentar/til-sidst-var-det-kun-dronningen-der-gik-i-pels-farvel-til

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s