Helt vildt: 5 topposter på ét år

Folketingets Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalg afholder en åben høring om hvidvasksagen
Morten Niels Jakobsen, Statsadvokat for SØIK taler ved Folketingets Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget som afholder en åben høring om hvidvasksagen i Danske Bank på Christiansborg, mandag den 19 november 2018. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2018)

Den nye departementschef i Fødevareministeriet, Morten Niels Jakobsen, har nået meget på kort tid: Statsadvokat for særlig økonomisk og international kriminalitet (Bagmandspolitiet) – fra september 2019 suspenderet, herefter statsadvokat for Rigsadvokaten, herefter Styrelsesdirektør, Spillemyndigheden, Skatteministeriet, herefter Styrelsesdirektør, Vurderingsstyrelsen, Skatteministeriet, og nu endelig pr. 18. januar 2021 departementschef i Fødevareministeriet.

Som de ville have sagt i det gamle Landbrugsministerium: Det er sgu et sædskifte, der vil noget!

https://fvm.dk/nyheder/nyhed/nyhed/ny-departementschef-i-ministeriet-for-foedevarer-landbrug-og-fiskeri/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s