Kommunalvalget i Kolding

Eva Kjer Hansen

Eva Kjer Hansen er Venstres nye borgmesterkandidat i Kolding. Ifølge JydskeVestkysten løb Eva Kjer Hansen med sejren, da Venstres medlemmer i Kolding torsdag den 8. oktober 2020 stemte om hvem der skal stå i spidsen for partiet til kommunalvalget i november 2021.

På trods af nogle kedelige personlige egenskaber og totale mangel på charme fik hun 245 stemmer, mens modkandidaten, Jakob Ville, fik 235. Jakob Ville er i øjeblikket Venstres gruppeformand i Kolding byråd, og han har i kampen om borgmesterkandidaturet især slået sig op på at være mere lokal end Eva Kjer Hansen.

Kjer Hansen har indtil for nyligt boet i Aabenraa, men nu er hun flyttet til Kolding. Hun begrunder dog sit tilhørsforhold med, at hun siden 1990 har været Venstre i Koldings folketingskandidat og- medlem.

Dermed ser det ud til at slaget om borgmesterposten den 16. november 2021 kommer til at stå mellem Eva Kjer Hansen og SF’s Villy Søvndal.

Mystisk person

Eva Kjer Hansen er en mystisk politiker. Hun har været minister flere gange, men blev væltet som miljø- og fødevareminister i februar 2016, efter at støttepartiet Konservative Folkeparti mistede tilliden til hende i forbindelse med arbejdet med at udarbejde en ny landbrugspakke, hvor Kjer Hansen havde leveret forkerte oplysninger til Folketinget.

Siden blev Eva Kjer Hansen igen udnævnt til minister den 2. maj 2018 hvor hun blev minister for fiskeri, ligestilling og nordisk samarbejde.

Eva Kjer Hansen er også mystisk pga. hendes uddannelse. Hun opnåede angiveligt bachelor-graden på polit.studiet i 1989, men blev først cand.polit. i 2012. Hvordan det kunne, ske skylder hun stadig en god forklaring på!

Tankevirksomheden ophørte da Arzrouni forlod hende

Eva Kjer Hansen kunne tidligere støtte sig til sin særlige rådgiver, Christopher Arzrouni. I 2015 besluttede Arzrouni at satse på den kommende Venstre-leder, Kristian Jensen. Han lod sig derfor ansætte som særlig rådgiver for udenrigsminister Kristian Jensen. Han fortsatte som særlig rådgiver for Kristian Jensen, da denne blev finansminister i november 2016.

Arzrouni satsede åbenlyst forkert, og efter Kristian Jensen detronisering har Christopher Arzrouni siden 2019 været kommunikationschef hos tobaksvirksomheden Philip Morris.

Siden Christopher Arzrounis bistand til Eva Kjer Hansen ophørte, er der ikke registreret én eneste original tanke, endsige politisk forslag fra Eva Kjer Hansen, men det må antages, at det i Kolding er andre kvaliteter, der efterspørges.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s