Weekendavisens sviner mod Kaj Munks datter

Kaj Munk og Solvej

Weekendavisens Poul Pilgaard Johnsen prøver i Weekendavisen, nr. 37, at begå et karaktermord på både digterpræsten Kaj Munk og på hans næstyngste barn, Inger Solvej Mehring, der har boet i USA i 39 år, i anledning af et interview i Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Svineren består i, at Weekendavisens journalist mener skriver, at ”æblet faldet ikke langt fra stammen”, i sammenkædningen af Inger Mehring som Trump-tilhænger og Kaj Munks “oprindelige begejstring for stærke ledere”: ”Han gennemskuer al den bestikkelsespolitik, som florerer som ukrudt og tidsler vildt og voldsomt,” siger hun om præsident Trump, som hun håber vinder valget. Hans taler på video deler hun konsekvent på de sociale medier.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s