Når sygeplejersker ”udfases”

Grete Christensen

Mens andre faggrupper holder op, går på pension, går bort, går fra, bukker under, falder bort, falder fra, indebrænder, kradser af, omkommer, sover ind, udånder, ophører, dør ud, forsvinder, dør bort, afgår ved døden, farer til himmels, kreperer, stempler ud, stiller træskoene, tager billetten, ånder ud, henslumrer, evaporerer eller sover ind, bliver sygeplejersker udfaset.

”Hvis man skal have været på arbejdsmarkedet, siden man var 17-19, så er der ingen af os, der kommer til at få glæde af det her. De sygeplejersker, der har mulighed for at blive omfattet af det her, er dem, der er tilbage fra de gamle uddannelser, og de vil blive udfaset over de kommende 10 år,” siger formand for Dansk Sygeplejeråd Grete Christensen ifølge TV2.

One thought on “Når sygeplejersker ”udfases”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s