Tænketanken EUROPA

Rockwool

Med udpegningen af fhv. adm. direktør i Velux og fhv. formand for Danmarks Grønne Investeringsfond, Jørgen Tang-Jensen (64), har Tænketanken EUROPA mistet den sidste rest af troværdighed.

Jørgen Tang-Jensen er bestyrelsesmedlem, Coloplast A/S, bestyrelsesmedlem, VKR Holding A/S, VILLUM FONDEN, bestyrelsesmedlem, Rockwool International.

Rockwool, Danfoss, Grundfos og Velux er blandt de virksomheder i Danmark, der hvert år udleder enorme mængder CO2, og i 2018 stiftede virksomhederne lobbyorganisationen ”SYNERGI”.

Med det tidligere konservative EU-parlamentsmedlem Bendt Bendtsen som formand og officiel og betalt lobbyist, argumenterer Synergi for, at vi kan spare op til 160 milliarder med udbygning af grøn energi og energieffektivisering for at nå vores klimamål i 2050.

Man må forstå, at energieffektiviseringsvirksomhederne, der selv udleder massive mængder af CO2, mener, at energieffektivisering er en god forretning, der på afgørende vis kan bidrage til, at vi på en overkommelig måde kan leve op til selv de mest ambitiøse klimamål.

Det glade budskab er, at de påståede fordele ved investering i isolering, nye vinduer, termostater og pumper nærmest betaler sig selv.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s