Kujonen i spidsen af dansk forsvar

yellow and red stop button
Photo by Immortal shots on Pexels.com

Lighederne mellem departementschef Thomas Ahrenkiel og krydstogtskibet Costa Concordias kujonagtige kaptajn, Francesco Schettino er slående. Han blev idømt 16 års fængsel for i 2012 at have sejlet krydstogtskibet tæt under land ved den italienske ferieø Giglio, hvorved det grundstødte og sank. Forliset endte med at koste 32 mennesker livet.
Det vi i Danmark mangler, er kommandør Gregorio De Falco, der ved Costa Cordias forlis beordrede kaptajn Francesco Schettinno, der som en af de første var gået i bådene, til ”for helvede, at komme tilbage på skibet i en fart!”
https://olfi.dk/2019/12/14/han-er-billedet-paa-en-faretruende-tendens/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s