Gummihøgen Søren Pind

Søren Pind

Søren Pind er partner og arbejdende bestyrelsesformand i virksomheden Langkjaer Cyber Defence.

Det giver derfor god privatøkonomisk mening, når Pind i sin klumme insisterer på, at man på europæisk plan må sikre, at Europa selv har den cyber- og hybridkapacitet, som det 21. århundrede kræver, hvis vi skal kunne forsvare vores livsform og samfund.

Når Pind hævder, at den amerikanske præsident er en forræder med blod på hænderne og at Tyrkiets invasion i Syrien må få ethvert rettænkende menneske til at indse at Vestens sikkerhed er truet, og vore interesser er på spil, må man imidlertid betvivle at stifteren af Reagan-selskabet er vel forvaret.

Pind mener nu, at Europa må kræve, at Tyrkiets NATO-medlemskab sættes på pause. Alle NATO-baser i Tyrkiet bør rømmes, Tyrkiet bør ikke længere inviteres til nogen former for møder, og ethvert våbensamarbejde bør sættes på standby.

Hvor var Gummihøgen Pind og hans regering, mens Islamisk Stat i Syrien udfoldede sit terrorregime, og utilpassede unge efterkommere af ikke-vestlige indvandrere på Nørrebro slugte videoer af vilkårlige ISIS-henrettelser og halshugninger af homoseksuelle og kristne?

Hvor var Pind, da den danske fotograf Daniel Rye sad som gidsel i 398 dage hos terrororganisationen ISIS, og godt kunne have brugt en håndsrækning fra den danske stat?

https://www.berlingske.dk/kommentatorer/trump-er-en-forraeder-med-blod-paa-haenderne

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s