Mogens Dolittle Jensen

Mogens Jensen2
Fødevareminister Mogens Jensen har for 11 mio. kr. købt fire cirkuselefanter og en kamel af Cirkus Arena og Cirkus Trapez. Knuthenborg Safaripark bliver endestationen for elefanterne Ramboline, Lara, Djungla og Jenny samt Rambolines langvarige ven, kamelen Ali. Ali var ikke oprindelig med i entreprisen, men fordi man var blevet oplyst om, at ”det ville være forkert at adskille” Ramboline og Ali, fik staten fået Ali med i købet.

Knuthenborg Safaripark skal nu bygge et anlæg til elefanterne, der vil inkludere et stort areal, hvor elefanterne kan bade i mudder og sand, spise og socialisere med hinanden. Det vil stå klar om cirka otte måneder.

I mellemtiden er dyrene opstaldet i Slagelse, hvor Dyrenes Beskyttelse og Knuthenborg tager sig af dem.

Selvom historien forekommer utrolig og frit opfundet er den sand, og den slutter ikke her: Fødevareminister Mogens Jensen vil måske snart åbenbare sig som en veritabel Dr. Dolittle!

Det bliver spændende, hvis en af Jensens mange indfødte indianerbekendte, når han hører om Jensens dyrefascination, sender ham en sjælden Pushmi-pullyu, et væsen, der ligner en lama, men med et hoved i begge ender.

Indianervennens tanke er, at Jensen/Dolittle ved at fremvise kreaturet kan tjene penge til at finansiere sin dyrefetisch!

Mogens Jensens tydelige forbillede, Dr. Dolittle, bringer Pushmi-pullyu-skabningen til et nærliggende cirkus, hvor Pushmi-Pullyu bliver stjerneattraktionen.
Mogens Jensen/Dolittle bliver ven med en cirkussæl ved navn Sophie, der længes efter at vende tilbage til sin mand på Nordpolen.

Dolittle smugler Sophie ud af cirkus, forklæder hende i dametøj, transporterer hende til kysten og kaster hende derefter i havet.
Det hele bliver desværre iagttaget af nogle skikkelige fiskere, der ved en fejltagelse antager sælen Sophie for en kvinde, og Mogens Jensen/Dolittle arresteres med en sigtelse for drab.

Dommeren frikender dog Jensen/Dolittle, da Dolittle ved at tale med dommerens hund beviser, at han ikke kun kan tale ligesom Poul Nyrup Rasmussen, men faktisk kan tale med dyr , og herunder afslører detaljer, som kun dommeren og hunden kunne vide.

Historien slutter ikke her, og der er ingen tvivl om, at med historien om elefanterne Ramboline, Lara, Djungla og Jenny samt Rambolines langvarige ven, kamelen Ali, har vi kun fået en flig af fødevareminister Mogens Jensens eventyrlige liv.

Mere følger!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s