Vil antallet af ”røde lejesvende” nu blive reduceret i DR?

Hov, hov – er der overhovedet ”røde lejesvende” i DR?

Måske – måske ikke, vi ved det ikke, som Poul Nyrup Rasmussen har udtrykt det. Dagbladet POLITIKEN har dokumenteret, at DR’s store historiske drama ”1864” var et politisk projekt. DR’s daværende dramachef, Ingolf Gabold, der var dramachef fra 1999 til 2012, har bekræftet at, ”Det var et stykke politisk dramatik. Det tager jeg det fulde ansvar for”. Formålet med det politiske projekt ”1864” var ifølge Gabold, at skabe debat om ”den isolation, der ligger i Dansk Folkepartis meget nationalistiske tro på Danmark og det danske”.

DR’s nu afgående dramachef, Piv Bernth, afviste Ingolf Gabolds udlægning i POLITIKEN, men hun holder ikke sine egne politiske holdninger tilbage. Til New Zealandsk radio har hun om Dansk Folkeparti udtalt, at ”De kan ikke lide immigranter, og de forsøger at være meget venligt stemt over for pensionister, men det er ikke virkeligheden”. Der er ikke tale om en fortalelse eller misforståelse. Piv Bernth har selv overfor Radio24/7 bekræftet og forsvaret sin bedømmelse af partiet.

Alligevel hævder DR’s kulturdirektør, Tine Smedegaard Andersen, uden at blinke og lige op i licensbetalernes åbne ansigt, at DR ”ikke driver bestemte politiske dagsordener”.

Eksemplerne er utallige, men realiteten er, at når først DR har fået sine 3,7 mia. kr. har licensbetalerne ikke noget at skulle have sagt, Folketinget må ikke blande sig, og DR-bestyrelsen har valgt at overlade ledelsen af DR til en bestyrelsesformand, der tydeligvis har mistet noget af sin legendariske mentale spænstighed,  og til DJØF’erne i DR’s direktion!

http://jyllands-posten.dk/indland/ECE9944619/drs-dramachef-er-stoppet-flere-ansatte-foelger-med/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter