Konservative løsninger  

Søren Pape

Mogens Lykketoft og andre har været ude med riven efter Søren Pape Poulsen og Det Konservative Folkeparti.

Påstanden er, at den stabile fremgang i meningsmålingerne og den flotte fremgang ved kommunalvalget er opnået ved, at De Konservative sidder helt stille og siger venlige ord uden at fortælle meget om hvad konservativ politik egentlig går ud på. Videre hedder det, at partiet lukrerer på, at Venstre er i landspolitisk krise, Dansk Folkeparti smuldrer, Liberal Alliance er ikke eksisterende og Socialdemokratiet er fanget af selvskabte dårlige sager og får tæsk af de unge, af børnefamilierne og af storbyvælgerne.

Søren Pape Poulsen er forståeligt sur over beskyldningerne, og han fremhæver, at Det Konservative Folkeparti i en jævn strøm tilbyder politiske løsninger på de udfordringer, Danmark står over for. Løsninger der vel at mærke er fair og socialt ansvarlige, bæredygtige og effektive og økonomiske og skatteydervenlige!

Det Konservative Folkeparti har lige som lidt som de andre partier ubegrænset adgang til pengetræer – de offentlige udgifter skal holdes under kontrol, og det offentlige kan ikke tillades større vækst end den private sektor, der skal tjene pengene.

Derfor lægges der ikke skjul på, at træerne ikke vokser ind i himlen – selv fra De Konservative skal vælgerne ikke forvente at få alle ønsker opfyldt – de må vælge:

  • Vælgerne skal ikke forvente, at økonomiske og skatteydervenlige løsninger vil være bæredygtige og effektive.
  • Vælgerne skal ikke regne med, at bæredygtige og effektive og løsninger vil være økonomiske og skatteydervenlige, og vælgerne skal indstille sig på, at
  • økonomiske og skatteydervenlige løsninger formentlig ikke vil være bæredygtige og effektive.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s