Klovnen David Trads for fuld udblæsning

David Trads
David Trads elsker Storbritannien og Winston Churchill – så langt så godt. Men ifølge Trads er Boris Johnson en politisk klovn, som næppe har nogen egentlig politik, men som danser i vinden, der får fumlet de britiske øer ud af EU – intet mindre end ”verdens bedste samarbejde”.

Oppositionen ærgrer sig gul og grøn over at David Trads har trukket sig som socialdemokratisk folketingskandidat. Det skete efter at vælgerne vragede David Trads ved valget i juni – ligesom de undervurderede danske vælgere trods alt vrager hårdkogte, selvglade og ekshibitionistiske kandidater. Rasmus Trads er i klasse med Kim Christiansen, der også langede ud efter vælgerne efter Dansk Folkepartis valgnederlag, der betød, at han ikke blev genvalgt til Folketinget.

David Trads er en dansk journalist, forfatter og politiker. Fra 2002 til 2004 var han chefredaktør på Information og fra 2006 til 2008 chefredaktør på Nyhedsavisen. Trads voksede op i Suldrup i Himmerland og gik på Suldrup Skole. Trads var udvekslingsstudent i USA i Michigan i 1984-1985. Siden har han ført sig frem som USA-ekspert. I øvrigt sammen med venstremanden Mads Fuglede, der heller ikke har forstand på det han taler om.
David Trads har selv fortalt, at når man mener noget, synes i bedste fald ti procent om det. Resten synes, man er en idiot. Han har efter amerikansk forbillede forvandlet sig fra almindelig journalist til en meningsdanner, der konstant er på jagt efter noget at mene.
David Trads er på den måde blevet Danmarks mest desperate debattør. Han er så bange for at blive glemt, at han hver eneste dag mener noget om mindst ti forskellige ting. Det er naturligvis umuligt at gøre begavet, allermest når man er Trads. Men han er ligeglad og det er Altinget åbenbart også! Trads gentager bare sine synspunkter i en uendelighed: Løkke er en idiot, socialdemokraterne er geniale, Boris Johnson er en klovn og Trump bør afsættes.

I 2004 forsøgte David Trads sig som socialdemokratisk folketingskandidat i Skanderborgkredsen, men måtte se sig slået af Kirsten Brosbøl.

Ved Folketingsvalget den 5. juni 2019 fik David Trads i Nordsjællands Storkreds 2.779 personlige stemmer og kom ikke ind i Folketinget.
David Trads var opstillet i Egedal kredsens – der dækker Egedal og Furesø kommuner. En række socialdemokrater, herunder de to eksministre Poul Nielson og Helle Degn, har offentligt givet udtryk for utilfredshed med David Trads som folketingskandidat.

https://www.altinget.dk/artikel/david-trads-britiske-politikere-har-vaeret-chanceloese-over-for-bruxelles-arrogante-stivstikkere?fbclid=IwAR2bDzTf6t7BUVQqsIR19uvPNcFoE3wsaX5DOPKcwq77F6BxifI3rQ5amKY#.XbK2mx6KUSE.facebook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s